Ottolenghi, Yotam, isr.-eng., 1968-
Ottolenghi smak Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage ; og Tara Wigley ; fotografier: Jonathan Lovekin ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen . - Oslo : Gyldendal, 2024. - 317 sider
De fleste er enige om at det å spise mer plantebasert er bra for både kloden og helsen. Utfordringen er hvordan hverdagsgrønnsakene skal tilberedes og hvordan de skal kunne ta hovedrollen med glans i et måltid. Ottolenghis metode er nøkkelen og denne boken er guiden, Ottolenghi setter smak på grønnsakene som ingen andre gjør. Kombiner dem rikt og tilbered dem riktig. Med utgangspunkt i Midtøstens kjøkken med krydderne og smakssammensetningene løfter han grønnsakene til nye høyder.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.