Fagerland, Elisabeth, n., 1993-
Sesongkokeboka sunn, ren og kortreist matglede Elisabeth Fagerland . - Leikanger : Skald, 2024. - 319 sider
Den erfarne gartner-gastronomen Elisabeth Fagerland har i denne boken samlet enkle, varierte og spennende hverdagsretter fra hele verden, laget med norske, kortreiste grønnsaker i sesong. I tillegg viser hun oss hvordan enkel kunnskap om grunnsmakene, tekstur og farger kan gjøre oss tryggere og mer fleksible på kjøkkenet.Her lærer du hvordan du lett kan å oppfylle både kostholdsråd og bærekraftsmål, samtidig som boka hjelper deg å handle mer lokal mat, noe som gir økt norsk selvforsyning. Oppskriftene i boka er sortert etter sesong og grønnsak, og er tilpasset slik at den fungerer om du bor langt i nord eller sør i landet. Rettene er grønnsakssentrert, men Fagerland har også tatt med et knippe oppskrifter med kjøtt og fisk.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.