Kolby, Marit, n., 1975-
Kokeboka hva skal vi spise? Marit Kolby, Hanna Fisher . - Stavanger : Frisk forlag, 2023. - 222 sider
Denne boka er til deg som har lyst til å lage mer mat fra næringsrike råvarer, men som ikke helt vet hvor du skal begynne. Den er også til deg som er ganske dreven på kjøkkenet, men som trenger nytt påfyll av oppskrifter som går på rotasjon i hverdagen. Vi tror at vi i våre forsøk på å lage mat fra bunnen av, legger lista for høyt. Derfor legger vi den litt lavere. Nei, mye lavere. Men vi kompromisser ikke på verken smak eller næringsverdi! Kokeboka - Hva skal vi spise? er en praktisk oppfølger til Marit Kolbys første bok HVA og NÅR skal vi spise? Den gir deg enkle, næringsrike og smakfulle oppskrifter. Her får du inspirasjon og motivasjon til å gjenoppdage de gode norske råvarene og legge til rette for matglede i hverdagen.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.