Forfatter
Tittel Frie kaker: kunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Medisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00171891
*008110920 no a a 00nob 2
*015 $a0271343$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-430-0623-2$bib.$cNkr 329.00
*08231$a641.5631$zh$25
*082 $a641.865
*096 $a641.5631 Spu
*100 0$aSpurkland, Anne$d1960-$jn.
*24510$aFrie kaker$bkunsten å bake supergode kaker uten melk, mel, egg, sukker$cAnne Spurkland
*260 $aOslo$bSpartacus$c2011
*300 $a318 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aMedisinprofessor Anne Spurkland har hele livet vært en ivrig kakebaker. I denne boken har hun laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning, enten det er en kake alle kan tåle, ei kringle uten melk eller sukkerbrød uten egg. Boken inneholder også litt grunnleggende informasjon om kakebaking, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakeprosessen.
*650 1$aAllergiretter$1641.5631
*650 $aMatintoleranse$1616.975
*650 $aGlutenfri kost$xMatlaging$1641.5631
*650 $aMelkefri kost$1641.563
*650 $aBaking$xKaker$1641.865
*850 $aKragerø bibliotek
*950 0$aKokebøker$zMatlaging
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening