Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Kokeboken forklarer gjennom tekst og bilder hvordan du lager ulike typer sauser som sjy, majoneser, oljebaserte sauser, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, frukt- og grønnsakbaserte sauser, dipper, salsa, alkoholbaserte sauser, marinader og dessertsauser. Et eget kapittel lærer deg å koke kraft av for eksempel blåskjell, grønnsaker og kylling. Bakerst gis en oversikt over hvilke sauser du kan bruke til matvarer tilberedt på forskjellig vis.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-8188-010-8 978-82-525-6661-1
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00146405
*007
*008071203 a 0 00nob 2
*015 $a0184857$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8188-010-8$bib.$cNkr 349.00
*020 $a978-82-525-6661-1
*08231$a641.81$zh$25
*096 $a641.81 Lee
*100 0$aLee, Sonja$d1971-$jn.
*24510$aSaus$cSonja Lee ; tekst: Irina Lee ; foto: Morten Brun
*260 $aOslo$bVersal$c2007
*300 $a235 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aKokeboken forklarer gjennom tekst og bilder hvordan du lager ulike typer sauser som sjy, majoneser, oljebaserte sauser, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, frukt- og grønnsakbaserte sauser, dipper, salsa, alkoholbaserte sauser, marinader og dessertsauser. Et eget kapittel lærer deg å koke kraft av for eksempel blåskjell, grønnsaker og kylling. Bakerst gis en oversikt over hvilke sauser du kan bruke til matvarer tilberedt på forskjellig vis.
*650 1$aSauser$xMatlaging$1641.81$2BS$9nob
*700 0$aLee, Irina$d1976-$jn.$emedforf.
*700 0$aBrun, Morten$d1954-$efotogr.$jn.
*850 $aKragerø bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening