Kragerø bibliotek

Saus
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Saus
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.81 Lee
Eier
  • Kragerø bibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Kokeboken forklarer gjennom tekst og bilder hvordan du lager ulike typer sauser som sjy, majoneser, oljebaserte sauser, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, frukt- og grønnsakbaserte sauser, dipper, salsa, alkoholbaserte sauser, marinader og dessertsauser. Et eget kapittel lærer deg å koke kraft av for eksempel blåskjell, grønnsaker og kylling. Bakerst gis en oversikt over hvilke sauser du kan bruke til matvarer tilberedt på forskjellig vis. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-8188-010-8
  • 978-82-525-6661-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000      am
*00146405
*007  
*008071203                a     0    00nob 2
*015  $a0184857$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-8188-010-8$bib.$cNkr 349.00
*020  $a978-82-525-6661-1
*08231$a641.81$zh$25
*096  $a641.81 Lee
*100 0$aLee, Sonja$d1971-$jn.
*24510$aSaus$cSonja Lee ; tekst: Irina Lee ; foto: Morten Brun
*260  $aOslo$bVersal$c2007
*300  $a235 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aKokeboken forklarer gjennom tekst og bilder hvordan du lager ulike typer sauser som sjy, majoneser, oljebaserte sauser, krembaserte sauser, smørbaserte sauser, frukt- og grønnsakbaserte sauser, dipper, salsa, alkoholbaserte sauser, marinader og dessertsauser. Et eget kapittel lærer deg å koke kraft av for eksempel blåskjell, grønnsaker og kylling. Bakerst gis en oversikt over hvilke sauser du kan bruke til matvarer tilberedt på forskjellig vis.
*650 1$aSauser$xMatlaging$1641.81$2BS$9nob
*700 0$aLee, Irina$d1976-$jn.$emedforf.
*700 0$aBrun, Morten$d1954-$efotogr.$jn.
*850  $aKragerø bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Voksen641.81 Lee