Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
Noter Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, iskremen bedre og kaffedrikkingen et helligere ritual. I «Roma for matelskere» besøker Peter Loewe sine stamsteder, som Trattoria Monti som i tiår har blitt drevet av samme familie. Mamma Franca Marziani holder koken på kjøkkenet, og sønnene Enrico og Daniele serverer alt fra ruller av sverdfisk og carpaccio av andebryst til hjemmelaget iskrem. I tillegg til alle stamstedene, har Peter funnet nye restauranter og søkt seg ut i Romas periferier, til de mest karakteristiske og autentiske stedene der de romerske mattradisjonene og familieoppskriftene fortsatt lever og der prisene er lave. I dag trengs en restaurantguide til Roma mer enn noensinne. Særlig i sentrum, der turistfellene er blitt mange i takt med at Romas tilreisende er blitt flere. I boken får du tips til over hundre ulike trattoriaer, restauranter, pizzeriaer, barer, kafeer, gelateriaer og matbutikker. Du kan også lese om den pågående pizzakrigen i Roma og hvorfor italienere ikke er fetere. Peter Loewe er journalist og korrespondent for Dagens Nyheter og har bodd i Roma i over 30 år. Mat og vin er to av Peters største interesser, og han skriver blant annet regelmessig i tidsskriftene Gourmet og Alt om Vin.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002601nam 22004091 4500
*001124395
*008200506 no ar 00nob 9
*015 $a150339617$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-93493-49-5$bheftet
*025 $a9788293493495
*040 $aBokbasen AS
*0411 $anob$hswe
*0820 $a647.9545632$zh$223/nor
*096 $a914.563204 Loe
*10010$aLoewe, Peter$d1962-$jSE$8m
*24510$aRoma for matelskere$cPeter Loewe ; norsk oversettelse Marie Lexow
*260 $a[Bekkestua]$bMemo$c2020
*300 $a184 sider$billustrasjoner$c22 cm
*440 0$aInnsidetips for matelskere
*520 $aIkke noe annet sted i verden er pastabergene større, iskremen bedre og kaffedrikkingen et helligere ritual. I «Roma for matelskere» besøker Peter Loewe sine stamsteder, som Trattoria Monti som i tiår har blitt drevet av samme familie. Mamma Franca Marziani holder koken på kjøkkenet, og sønnene Enrico og Daniele serverer alt fra ruller av sverdfisk og carpaccio av andebryst til hjemmelaget iskrem. I tillegg til alle stamstedene, har Peter funnet nye restauranter og søkt seg ut i Romas periferier, til de mest karakteristiske og autentiske stedene der de romerske mattradisjonene og familieoppskriftene fortsatt lever og der prisene er lave. I dag trengs en restaurantguide til Roma mer enn noensinne. Særlig i sentrum, der turistfellene er blitt mange i takt med at Romas tilreisende er blitt flere. I boken får du tips til over hundre ulike trattoriaer, restauranter, pizzeriaer, barer, kafeer, gelateriaer og matbutikker. Du kan også lese om den pågående pizzakrigen i Roma og hvorfor italienere ikke er fetere. Peter Loewe er journalist og korrespondent for Dagens Nyheter og har bodd i Roma i over 30 år. Mat og vin er to av Peters største interesser, og han skriver blant annet regelmessig i tidsskriftene Gourmet og Alt om Vin.
*574 $aRom för foodisar
*650 0$aRestauranter og kaféer$1647.95
*651 $aItalia$zRoma$1945.632
*70010$aLexow, Marie$d1970-$jn.$eovers.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening