Kragerø bibliotek

Roma for matelskere
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Roma for matelskere
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 914.563204 Loe
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • 2020
Noter
  • Ikke noe annet sted i verden er pastabergene større, iskremen bedre og kaffedrikkingen et helligere ritual. I «Roma for matelskere» besøker Peter Loewe sine stamsteder, som Trattoria Monti som i tiår har blitt drevet av samme familie. Mamma Franca Marziani holder koken på kjøkkenet, og sønnene Enrico og Daniele serverer alt fra ruller av sverdfisk og carpaccio av andebryst til hjemmelaget iskrem. I tillegg til alle stamstedene, har Peter funnet nye restauranter og søkt seg ut i Romas periferier, til de mest karakteristiske og autentiske stedene der de romerske mattradisjonene og familieoppskriftene fortsatt lever og der prisene er lave. I dag trengs en restaurantguide til Roma mer enn noensinne. Særlig i sentrum, der turistfellene er blitt mange i takt med at Romas tilreisende er blitt flere. I boken får du tips til over hundre ulike trattoriaer, restauranter, pizzeriaer, barer, kafeer, gelateriaer og matbutikker. Du kan også lese om den pågående pizzakrigen i Roma og hvorfor italienere ikke er fetere. Peter Loewe er journalist og korrespondent for Dagens Nyheter og har bodd i Roma i over 30 år. Mat og vin er to av Peters største interesser, og han skriver blant annet regelmessig i tidsskriftene Gourmet og Alt om Vin.
ISBN
  • 978-82-93493-49-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002601nam  22004091  4500
*001124395
*008200506         no     ar         00nob 9
*015  $a150339617$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-93493-49-5$bheftet
*025  $a9788293493495
*040  $aBokbasen AS
*0411 $anob$hswe
*0820 $a647.9545632$zh$223/nor
*096  $a914.563204 Loe
*10010$aLoewe, Peter$d1962-$jSE$8m
*24510$aRoma for matelskere$cPeter Loewe ; norsk oversettelse Marie Lexow
*260  $a[Bekkestua]$bMemo$c2020
*300  $a184 sider$billustrasjoner$c22 cm
*440 0$aInnsidetips for matelskere
*520  $aIkke noe annet sted i verden er pastabergene større, iskremen bedre og kaffedrikkingen et helligere ritual. I «Roma for matelskere» besøker Peter Loewe sine stamsteder, som Trattoria Monti som i tiår har blitt drevet av samme familie. Mamma Franca Marziani holder koken på kjøkkenet, og sønnene Enrico og Daniele serverer alt fra ruller av sverdfisk og carpaccio av andebryst til hjemmelaget iskrem.  I tillegg til alle stamstedene, har Peter funnet nye restauranter og søkt seg ut i Romas periferier, til de mest karakteristiske og autentiske stedene der de romerske mattradisjonene og familieoppskriftene fortsatt lever og der prisene er lave.  I dag trengs en restaurantguide til Roma mer enn noensinne. Særlig i sentrum, der turistfellene er blitt mange i takt med at Romas tilreisende er blitt flere. I boken får du tips til over hundre ulike trattoriaer, restauranter, pizzeriaer, barer, kafeer, gelateriaer og matbutikker. Du kan også lese om den pågående pizzakrigen i Roma og hvorfor italienere ikke er fetere.  Peter Loewe er journalist og korrespondent for Dagens Nyheter og har bodd i Roma i over 30 år. Mat og vin er to av Peters største interesser, og han skriver blant annet regelmessig i tidsskriftene Gourmet og Alt om Vin.
*574  $aRom för foodisar
*650 0$aRestauranter og kaféer$1647.95
*651  $aItalia$zRoma$1945.632
*70010$aLexow, Marie$d1970-$jn.$eovers.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Voksen914.563204 Loe