Tittel Forfatterne går til bords
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne Baudelaire, Charles Bellman, Carl Michael Boccaccio, Giovanni Dass, Petter Dickens, Charles Blixen, Karen Flaubert, Gustave Gogol, Nikolaj Vasiljevitsj Holberg, Ludvig Horats Jensen, Johannes V. Kielland, Alexander L. Lamb, Charles Lindemann, Kelvin Miller, Henry Misch, Robert J. Nathansen, Henri Petersen, Nis Rifbjerg, Klaus Ring, Barbra Romains, Jules Sévigné, Madame De Simmel, Johannes Mario Smollett, Tobias Stout, Rex Strindberg, August Suneson, Vic Symons, Julian Thackeray, William Makepeace Tolstoj, Lev Nikolaj evitsj Vinje, Aasmund Olavsson Wied, Gustav Wøller, Johan Chr. Zola, Emile Matlaging Mat Gastronomi
År
Noter Boka inneholder skjønnlitterære fortellinger av mange forfattere om mat og matlaging. Etter hver fortelling følger en oppskrift som har med kapitlet å gjøre.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00000741 am 2200205 4500
*00199994
*008160601 1973 no a 1 nob 2
*015 $a0042933$bBIBBI
*020 $a82-525-0441-8$bib.$cNkr 55,00
*035 $a359793
*041 $hdan
*08231$a641.013
*082 $a641.5
*096 $am 641.013 For
*24500$aForfatterne går til bords$cHovedredaktør: George Kringelbach ; norsk redaktør og oversetter: Odd Bang-Hansen
*260 $aOslo$bDen Norske bokklubben$c1973
*300 $a256 s.$bill.
*520 $aBoka inneholder skjønnlitterære fortellinger av mange forfattere om mat og matlaging. Etter hver fortelling følger en oppskrift som har med kapitlet å gjøre.
*574 $aForfatterne går til bords
*60013$aBaudelaire, Charles$cforfatter og litteratur- og kunstkritiker$d1821-1867$jfr.$1841
*60013$aBellman, Carl Michael$d1740-95$jse
*60013$aBoccaccio, Giovanni$cdikter og forfatter$d1313-1375
*60013$aDass, Petter$cforfatter$d1647-1707$jn.$1839.82
*60013$aDickens, Charles$cforfatter$d1812-1870$jgb
*60013$aBlixen, Karen$cforfatter$d1885-1962$jd.$1839.81
*60013$aFlaubert, Gustave$cforfatter$d1821-1880$jfr.
*60013$aGogol, Nikolaj Vasiljevitsj $cforfatter$d1809-1852$jr.
*60013$aHolberg, Ludvig$cforfatter$d1684-1754$jdk.-n.
*60013$aHorats$cforfatter$d65-8 f.Kr.$jit.
*60013$aJensen, Johannes V.$cforfatter$d1873-1950
*60013$aKielland, Alexander L.$cforfatter$d1849-1906$jn.$qKielland, Alexander Lange$1839.82
*60013$aLamb, Charles
*60013$aLindemann, Kelvin
*60013$aMiller, Henry$cforfatter$d1891-1980$jus
*60013$aMisch, Robert J.
*60013$aNathansen, Henri
*60013$aPetersen, Nis
*60013$aRifbjerg, Klaus
*60013$aRing, Barbra
*60013$aRomains, Jules
*60013$aSévigné, Madame De
*60013$aSimmel, Johannes Mario
*60013$aSmollett, Tobias
*60013$aStout, Rex$cforfatter$d1886-1975$jam.
*60013$aStrindberg, August$cforfatter$d1849-1912$jsv.
*60013$aSuneson, Vic
*60013$aSymons, Julian
*60013$aThackeray, William Makepeace$cforfatter$d1811-1863$jeng.
*60013$aTolstoj, Lev Nikolaj evitsj$cforfatter$d1828-1910
*60013$aVinje, Aasmund Olavsson$cforfatter$d1818-1870$jn.$wVinje, Åsmund Olavsson$1839.8286
*60013$aWied, Gustav
*60013$aWøller, Johan Chr.
*60013$aZola, Emile$cforfatter$d1840-1902$jfr.$1843.8
*650 $aMatlaging$1641.5
*650 $aMat$1641.3
*650 $aGastronomi
*700 0$aKringelbach, George$jd.
*700 $aBang-Hansen, Odd$d1908-1983$emedred.$jn.
*900 0$aHansen, Odd Bang-$zBang-Hansen, Odd$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening