Forfatter
Tittel Allergi og matintoleranse: håndbok for et godt liv
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Dette er en håndbok for deg med matallergi eller matintoleranse. Første del av boka inneholder informasjon om å leve med matallergier. Her gis blant annet en medisinsk gjennomgang av overfølsomhetsreaksjoner, en oversikt over hvilke substanser som kan gi reaksjoner og en gjennomgang av matmerking. Den andre delen av boka består av ca 350 oppskrifter og råd som kan forenkle hverdagen for dem som har allergier eller matoverfølsomhet. Her finner du oppskrifter uten ingredienser som gluten, melk, egg og nøtter.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00187548
*008140520 no a a 00nob 2
*015 $a0378957$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93191-21-6$bib.
*035 $a0378957
*08231$a641.5631$zh$25
*096 $a641.5631 Bje
*099 $c0290.15$d140509$gNOK$pEAA$u131129$xA
*100 0$aBjerke, Marianne$jn.
*24510$aAllergi og matintoleranse$bhåndbok for et godt liv$cMarianne Bjerke, Svein Magnus Gjønvik, Roald Bolle
*260 $a[Oslo]$bKOM$c2014
*300 $a285 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aDette er en håndbok for deg med matallergi eller matintoleranse. Første del av boka inneholder informasjon om å leve med matallergier. Her gis blant annet en medisinsk gjennomgang av overfølsomhetsreaksjoner, en oversikt over hvilke substanser som kan gi reaksjoner og en gjennomgang av matmerking. Den andre delen av boka består av ca 350 oppskrifter og råd som kan forenkle hverdagen for dem som har allergier eller matoverfølsomhet. Her finner du oppskrifter uten ingredienser som gluten, melk, egg og nøtter.
*650 1$aAllergiretter$1641.5631
*650 $aMatlaging$1641.5
*650 $aGlutenfri kost$xMatlaging$1641.5631
*650 $aMelkefri kost$1641.563
*700 0$aGjønvik, Svein Magnus$emedforf.$jn.
*700 0$aBolle, Roald$emedforf.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening