Forfatter
Tittel Pizza Paradiso: hvordan lage verdens beste pizza
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Jan Vardøen, innehaver av den populære restauranten Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo, viser her hvordan man kan lage verdens beste pizza hjemme. Han skriver en personlig tekst til alle oppskriftene og kommer med råd til hva man bør drikke til pizza og italienske desserter. Boken inneholder stemningsbilder fra Napoli, samt helsides foto av 35 pizzaer.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001035nam 22002171 450
*00172411
*008111006 no a 00nob 2
*015 $a0273425$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-36131-0$bib.$cNkr 349.00
*08231$a641.82$zh
*096 $aq 641.82 Var
*099 $c0349.00$d110930$gNOK$pEAA$u110815$xA
*10010$aVardøen, Jan$d1962-$jn.
*24510$aPizza Paradiso$bhvordan lage verdens beste pizza$cJan Vardøen ; med fotograf Agnete Brun
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2011
*300 $a179 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aJan Vardøen, innehaver av den populære restauranten Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo, viser her hvordan man kan lage verdens beste pizza hjemme. Han skriver en personlig tekst til alle oppskriftene og kommer med råd til hva man bør drikke til pizza og italienske desserter. Boken inneholder stemningsbilder fra Napoli, samt helsides foto av 35 pizzaer.
*650 1$aMatlaging$xPizza$1641.82
*650 2$aMatlaging$1641.5
*70010$aBrun, Agnete$d1968-$efotogr.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening