Tittel Cappelen Damms store økologi ske hagebok
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter En fyldig oppslagsbok for alle økologi sk interesserte hagedyrkere uansett nivå og engasjement. Boken gir blant råd og informasjon om både prydhager og kjøkkenhager. f. eks. om hvordan man kan forbedre jorden, så, plante, drive formering, bevare vann, regulere skadedyr på naturlig vis og høste inn frukt og grønt. Man får en innføring i å tenke økologi sk og å innlemme økologi ske prinsipper i planlegging og utforming av hagen. Trinn for trinn-beskrivelser viser hvordan man komposterer.
1. norske utg: Damm, 2003 med tittel: Damms store grønne hagebok
Har adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 am
*00154461
*008100408 no a a 0 00nob 2
*015 $a0253258$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-31273-2$bib.$cNkr 459.00
*041 $heng
*08231$a635.048$zh$25
*096 $aq 635.048 Cap
*24500$aCappelen Damms store økologi ske hagebok$coversatt av Eve-Marie Lund og Bodil Sunde ; fagkonsulent: Kirsty McKinnon
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2010
*300 $a352 s.$bkol. ill.
*503 $a1. norske utg: Damm, 2003 med tittel: Damms store grønne hagebok
*505 $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, internettadresser, register
*520 $aEn fyldig oppslagsbok for alle økologi sk interesserte hagedyrkere uansett nivå og engasjement. Boken gir blant råd og informasjon om både prydhager og kjøkkenhager. f. eks. om hvordan man kan forbedre jorden, så, plante, drive formering, bevare vann, regulere skadedyr på naturlig vis og høste inn frukt og grønt. Man får en innføring i å tenke økologi sk og å innlemme økologi ske prinsipper i planlegging og utforming av hagen. Trinn for trinn-beskrivelser viser hvordan man komposterer.
*574 $aThe encyclopedia of organic gardening
*650 1$aØkologi sk hagebruk$1635.048$2BS$9nor
*650 $aHagebruk$1635
*650 $aKjøkkenhager$1635
*700 0$aLund, Eve-Marie$d1951-$eovers.$jn.
*700 0$aSunde, Bodil$eovers.$jn.
*850 $aKragerø bibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening