Kragerø bibliotek

Diabetesboka: spis riktig og bli friskere
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Diabetesboka: spis riktig og bli friskere
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • q 641.5631 Sak
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2020
Noter
  • Alt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, eventuelt slippe medisiner helt (diabetes 2) eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har insulinresistens, som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter.
ISBN
  • 978-82-02-66387-2
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00002057nam  22003731  4500
*001126321
*008201111s2020    no     ar         00nob 9
*015  $a150336156$bBokbasen AS
*019  $bl
*020  $a978-82-02-66387-2$binnbundet
*025  $a9788202663872
*040  $aBokbasen AS
*082 0$a641.56314$zh$223/nor
*082 0$a641.5631$zb$223/nor
*096  $aq 641.5631 Sak
*10010$aSakariassen, Gunn-Karin$d1954-$jn.
*24510$aDiabetesboka$bspis riktig og bli friskere$cGunn-Karin Sakariassen, Hege Hasler Barhaughøgda ; fotografier: Tove K. Breistein
*250  $a2. utgave
*260  $aOslo$bCappelen Damm$c2020
*300  $a152 sider$billustrasjoner$c25 cm
*520  $aAlt du behøver å vite om din diabetes, uansett type. Lær hvordan du kan få en bedre hverdag, eventuelt slippe medisiner helt (diabetes 2) eller redusere medisinbehovet ved å normalisere blodsukkeret. Forfatterne skriver lettfattelig om hvordan maten påvirker kroppen din, om de ulike diabetestypene, god medisinering og insulinets sentrale rolle. 60 oppskrifter på deilig og lettlagd mat som holder blodsukkeret jevnt. Prøv kyllingboller, lakseburger eller tapastallerken og nyt en konfektkake til dessert! Boka passer for deg som har insulinresistens, som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med diabetespasienter.
*650 0$aDiabetes$xMatlaging$1641.5631
*650 0$aDiett$1613.2
*650 0$aErnæring$xKosthold$1613.2
*655 0$aKokebøker
*70010$aBarhaughøgda, Hege Hasler$d1970-$eforf.$jn.
*70010$aBreistein, Tove$efotogr.$d1969-$jn.
*90010$aHasler Barhaughøgda, Hege$zBarhaughøgda, Hege Hasler$jNO
*90010$aBreistein, Tove Kristin$zBreistein, Tove$jNO
*90010$aBreistein, Tove K.$zBreistein, Tove$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Voksenq 641.5631 Sak